Försäljningen i Stora Sköndal har börjat. Välkommen in. Och kanske hem?

Den nya stadsdelen i Stora Sköndal byggs tillsammans med några av landets ledande byggbolag och entreprenörer. Redan idag har försäljning av bostäder börjat på Magnoliatomten, som ligger närmast Sköndals centrum. Här planeras för cirka 300 bostäder, arbetsplatser och olika verksamhetslokaler som bageri och och restaurang.

Einar Mattsson uppför 83 bostadsrätter

Einar Mattssons kvarter kommer bestå av tre lamellhus i fyra till fem våningar längs med Thorsten Levenstams väg samt en högre byggnad i nio våningar i korsningen mot Sköndalsvägen. Välkommen till Einar Mattsson.

Ikano Bostad bygger hyresrätter och äldreboende

Ikano Bostad bygger två hus på Magnoliatomten. I den ena huset kommer du att hitta hyresrätter, Stiftelsen Stora Sköndals huvudkontor och LSS-lägenheter. I det andra huset kommer det att finnas ett äldreboende med grönskande takterass och verksamhetslokaler i bottenvåningen. Här kommer du även hitta ett bageri. Välkommen till Ikano Bostad.

 

JM planerar flexibla bostäder i kvarteret Glädjen

Glädjen ligger i korsningen Thorsten Levenstams väg och Sköndalsvägen. Här planeras bostadsrätter med närhet till både natur och vardagspuls. Det går bra att redan nu göra en intresseanmälan för att få kontinuerlig information om bostäderna i Sköndal. Läs mer och anmäl intresse här.